Endelig i sommerhus igen

De sidste par uger har det været rigtig godt vejr. Og det har vi blandt andet udnyttet ved at være i sommerhus – hvilket faktisk var halvanden måned siden sidst.

Fredag for to uger siden var det dog noget helt andet, der stod på programmet. Her havde jeg nemlig krea som linjefag for først gang i skolen.

Og da jeg kom hjem, skulle jeg være med til at forberede en forsinket fødselsdagsmiddag for far – hvor Frida også kom hjem fra efterskole.

Middagen bestod af tre retter – hvor jeg stod for forretten med bruschetta. Udover det fik vi så steg og is. Så det vær både lækkert og hyggeligt.

Hele lørdagen blev så brugt på at slappe af og rydde lidt op. Og om aftenen så vi først ”Stormester” og bagefter filmen ”Moulin Rouge”.

Næste dag var jeg i svømmehallen med Augusta. Og efter aftensmaden skulle vi så sige farvel til Frida, som skulle tilbage på efterskolen.

Om mandagen havde vi diktat i skolen – der var gået rigtig dårligt ugen inden. Men denne gang gik det meget bedre. Her fik jeg 82 ud af 90 rigtige.

Bagefter var jeg først i klub – og senere i Normal med nogle af pigerne. Her var vi også forbi Hostrup Have, hvor vi hyggede sammen. Og om aftenen spiste vi i gården.

Dagen efter havde vi musiktid i klubben. Og da vi var færdige med den, cyklede jeg sammen med mor og far til Reffen, hvor vi spiste aftensmad.

Onsdag efter skole og klub var jeg sammen med Selma A. Her tog vi til Svanemøllen med hendes forældre, hvor vi badede og spiste sandwich til aftensmad, inden vi tog hjem igen.

Næste dag var jeg så igen i Normal med pigerne efter skole og klub. Her fik jeg blandt andet købt nogle hårelastikker, som jeg havde haft kig på længe.

Om aftenen var jeg alene hjemme med far – for mor var taget i sommerhus. Så her blev der spist pasta med kødsovs og set ”Stormester”.

Fredag var krea aflyst – så derfor havde vi tidligt fri. Her tog jeg hjem til Selma A. Da jeg kom hjem, nåede jeg lige at hilse på Frida, som var kommet hjem fra efterskole – inden hun skulle videre til hygge-arrangement med sin kontaktgruppe. Og så blev der hygget med far om aftenen.

Næste dag kunne jeg så sove lidt længe. Og efter jeg havde pakket, tog Frida, far og jeg tog til Holbæk – hvor mor hentede os og kørte os til sommerhuset. Her blev resten af dagen brugt på en tur til stranden, hvor vi badede – og masser af hygge om aftenen.

Søndag hjalp jeg med nogle praktiske ting i sommerhuset. Og så fik vi også spillet lidt kroket. Efter aftensmaden gik turen hjemad – med et stop i Tølløse, hvor vi skulle aflevere Frida på efterskolen. Så det blev lidt sent, inden vi var hjemme igen.

Hele denne uge har det været rigtig dejligt sommervejr – selvom vi nu er i september. Det udnyttede vi allerede om mandagen, hvor hele klassen var i Fælledparken.

Og om tirsdagen efter skole, klub og musiktid var vi en del piger, som tog hjem til Kristine for at have vandkamp – og efterfølgende spise pizza.

I forgårs efter skole og klub startede jeg så til dans igen efter sommerferien. Og bagefter spiste jeg i Landbohøjskolens Have sammen med mor og far.

Og i går stod den så på lidt hygge i skole. Her skulle vi nemlig se en film – og havde derfor fået lov til at købe lidt snacks til.

Om aftenen var mor og far så en tur inde ved havnen i centrum for at nyde det gode vejr. Så her spiste jeg en thaibox hjemme og nød, at jeg kunne slappe af.

Nu er det så snart weekend igen. Her kommer Frida også hjem. Og så tager vi til Knuthenborg, hvor vi skal overnatte sammen med mormor, morfar, Henrik, Janna, Filippa og Linus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *